Funky

Funky

Professor/a:

Ainhoa Ortiz

Comercial & Hip Hop Infantil & Funky & Sexy Style

Horari:

Quina roba he de portar?

Vestimenta Noies

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives
  • Top o samarreta, i ciclistes o malles

Vestimenta Nois

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives

Funky

El funky és una classe de ball d’un estil semblant al hip-hop en què l’expressió a través de moviments acompanyen el ritme amb moviments de contratemps. Els funk styles són aquells estils de balls que van néixer amb música funk i soul als anys 60 i 70. Més específicament, es refereix al grup de danses urbanes creat als carrers de Califòrnia als anys setanta.

Història del funky

L’estil funky va néixer a la dècada de 1960, i utilitza característiques i sons comuns al soul, el jazz i la música R’n’B. El funk generalment inverteix les tendències amb melodia i harmonia que es veuen en els estils musicals anteriors, i en el seu lloc posa més èmfasi en el ritme. Els patrons de les primeres cançons de funky, eren un acord i repetitius (vampirs), sobre els quals hi hauria adorns o línies vocals.

Sovint, l’enfocament se centra en la col·locació de notes d’una manera rítmicament apropiada i meravellosa, en lloc de florir de notes o línies melòdiques tècnicament aconseguides.

Als anys 80, quan va esclatar el ball de carrer, els mitjans de comunicació sovint van usar incorrectament el terme breakdance com un terme general per a la majoria dels estils de ball de carrer que veien. De fet, molta gent no sabia que, dins d’aquests estils, hi ha altres subcultures, cadascuna amb les seves identitats.

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.