Classes ballet clàssics

Professor/a:

Merche Paños

Ballet

Horari:

Quina roba he de portar?

Les nostres classes de ballet requereixen una vestimenta adequada. A continuació, trobareu un resum de tota la roba que necessiteu per practicar ballet a la nostra escola. La roba especifica per a ballet, permet la correcció corporal de l’alumne. Des de l’SDS, recomanem:

Vestimenta Noies

  • Mallot i mitges
  • Sabatilles roses de dansa de mitja punta
  • Escalfadors i cabells recollits en un monyo

Vestimenta Nois

  • Samarreta ajustada
  • Malles

Classes de Ballet clàssic

El ballet clàssic aporta la base tècnica necessària per a qualsevol disciplina. La tècnica d’aquesta dansa té una dificultat important, ja que requereix una concentració per dominar tot el cos, afegint a més un entrenament en flexibilitat, coordinació i ritme musical. El que és habitual, tot i que no és obligatori, és que aquest estil s’aprengui amb una edat primerenca, per interioritzar i automatitzar moviments i passos tècnics.

Programa de la Royal Academy of Dance

A la nostra escola, iniciem les classes de ballet amb alumnes a partir de 5 anys. A més, a l’SDS segueix el sistema d’estudis de la RAD, Royal Academy of Dance, de manera que aquells alumnes que ho desitgin, poden presentar-se als exàmens de ballet d’aquesta cèlebre institució. D’aquesta manera, certifiquem el compliment dels estàndards de qualitat i garantim un aprenentatge gradual i apropiat per a l’edat i el nivell de l’alumne.

La Royal Academy of Dance, una de les acadèmies de dansa clàssica més influent del món en l’ensenyament de la dansa clàssica i de les organitzacions de formació de dansa des de 1920, ofereix un programa d’ensenyament del ballet clàssic reconegut internacionalment.

Amb aquest pla d’estudis, l’alumne adquireix una àmplia formació pràctica del ballet clàssic i desenvolupa la tècnica, la musicalitat i l’expressió necessària per a la pràctica de la dansa clàssica, preparant els estudiants per a una carrera a la dansa.

Quines són les característiques del ballet clàssic?

El ballet posa èmfasi en els moviments fluids i gràcils i en les línies llargues, juntament amb l’estricte compliment de la forma i la tècnica correctes, especialment el gir de cames. També se centra en la narrativa i la narració d’històries a través d’imatges dramàtiques i coreografies complexes.

Quan pots començar?

Si vols començar a aprendre ara mateix, pots apuntar-te enviant-nos un formulari en línia i et contestarem tan aviat com ens sigui possible. Si tens algun dubte sobre els horaris, els professors, o simplement vols parlar amb un dels nostres assessors, pots posar-te en contacte amb nosaltres per WhatsApp, per correu electrònic o per telèfon.

Apunta’t a les nostres classes de ballet clàssic

T’interessaria aprendre aquest ball? Apunta’t a les classes d’aquest estil a Star Dance Studio i comença a ballar!

L’SDS és l’única escola de Cornellà de Llobregat en la modalitat de dansa autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les nostres instal·lacions compleixen el nivell d’ensenyament i de qualitat que exigeix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per això, podem convalidar crèdits escolars en funció dels casos.

Les nostres àmplies instal·lacions d’última generació estan perfectament adaptades per a la pràctica de totes les disciplines de ball.

Tens cap pregunta sobre l’escola? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Estem encantats d’atendre’t!

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.