Classes de Hip Hop Premium

Professor/a:

David Burgués

New Style &
Hip Hop Premium

Horari:

Quina roba he de portar?

A l’escola de hip-hop Star Dance, et recomanem que portis una vestimenta adequada per fer classe. La roba de hip-hop sol ser d’estil urbà, ampla i còmoda. Volem que puguis ballar amb tota llibertat de moviment.

Vestimenta Noies

 • Pantalons còmodes d’estil esportiu
 • Samarreta esportiva ampla i còmoda
 • Sabatilles esportives

Vestimenta Nois

 • Pantalons i samarretes còmodes, d’estil esportiu
 • Sabatilles esportives

Clases de hip hop

El hip-hop, abans de tot, és un corrent cultural que ha marcat significativament la meitat del segle XX. Va néixer ara fa cinquanta anys al Bronx novaiorquès. Els carrers més pobres es revelaven ballant contra la moda de l’època i locals com l’Studio 54, originant un nou estil que ens acompanya fins als nostres dies. Durant la dècada dels 80 i els 90, ha sabut adaptar-se als ritmes que marcava la indústria discogràfica creant una gran varietat de subestils: popping, locking, krump, new-style…

Modalidades de Hip Hop que existen Actualmente

El hip-hop ha evolucionat des del seu debut a principis dels anys 70 i avui dia inclou massa estils per enumerar-los. No obstant això, com que molts altres estudis de dansa hip-hop a prop meu estaran d’acord, aquests són els nou estils més icònics:

 1. B-boying (breakdance)

Pensat com un dels primers estils de hip-hop, el B-boying es caracteritza per moviments acrobàtics de poder, moviments alçats i joc de peus. Els ballarins també marquen les rutines amb un moviment conegut com el freeze.

 1. Hip-hop locking (bloqueig) i popping

Encara que tècnicament són dos estils, el locking i el popping sovint van de bracet. El bloqueig implica moviments ràpids, pauses agudes i gestos exagerats. En canvi, el popping és un estil de rebot que requereix un gran ús del contratemps.

 1. Hip-hop funk

El Funk, que és una fusió de disco i soul, utilitza una barreja de moviments fluids i bruscs i sol ser molt coreografiat. Sovint, el locking i el popping també s’incorporen a aquest estil de ball.

 1. Up rock

L’up rock fa servir una combinació de molts moviments de ball per crear danses commovedores. Típicament, aquest estil de ball inclou:

 • Shuffles
 • Moviments d’estil lliure
 • Gestos pronunciats
 1. Liquid dance

Com el seu nom indica, la liquid dance és una dansa fluida i gràcil amb un enfocament als braços i a les mans. Pot incloure algunes formes de pantomima, i els ballarins avançats utilitzaran una gamma de moviments corporals.

 1. Bugalú

Un altre estil fluid, el bugalú que, tal com l’ensenyen els estudis de dansa hip-hop, implica que tot el cos es mogui suaument, sovint amb un balanceig dels malucs, el cap i els genolls.

 1. Reggae

Si haguéssim d’escollir un estil de hip-hop que invoqués la sensualitat, aquest seria el reggae, per les seves influències llatines barrejades amb moviments de hip-hop més tradicionals, emmarcats en l’evolució moderna de la música reggae.

 1. Lírica

La lírica és un estil únic de hip-hop en què s’explica una història i es balla amb la lletra de la música en lloc del ritme. Sovint, és de

naturalesa fluida i més interpretativa que altres formes de hip-hop.

 1. Stepping

L’stepping és un ball en grup que implica l’ús de moviments corporals per crear ritmes de percussió. Això s’aconsegueix a través de:

 • Trepitjades o passes
 • Aplaudiments o picament de mans

Apunta’t a les nostres classes de hip-hop

T’interessaria aprendre aquest ball? Apunta’t a les classes de hip-hop a l’Star Dance Studio i comença a ballar!

L’SDS és l’única escola de Cornellà de Llobregat en la modalitat de dansa autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les nostres instal·lacions compleixen el nivell d’ensenyament i de qualitat que exigeix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per això, podem convalidar crèdits escolars en funció dels casos.

 

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.