Classes de Dansa Infantil

Professor/a:

Sandra Paez

Dansa Infantil

Irene Jordan

Dansa Infantil

Horari:

Quina roba he de portar?

Vestimenta Noies

  • Mallot i mitges o mallots, top i mallots o escalfadors
  • Sabatilles negres de dansa
  • Cabell recollit

Vestimenta Nois

  • Samarreta ajustada i malles
  • Sabatilles negres de dansa
clases danza para niños
clases danza para niños
clases de danza en nuestra escuela

dansa Infantil

La dansa infantil és una disciplina pensada per als més petits, adreçada a nens de 3 a 5 anys.

L’objectiu de les classes de dansa infantil és propiciar un primer apropament a la dansa en un ambient lúdic i creatiu a través de la psicomotricitat, de la creativitat i de la música.

Amb el programa plantejat per al curs, busquem que els nens facin una feina gradual i progressiva de manera que coneguin el seu cos i les possibilitats de moviment. D’aquesta manera que els més petits descobreixin a poc a poc un nou canal d’expressió, prenguin consciència del seu cos i el resultat d’això el traslladen després amb l’ajut del docent, cap a moviments propis de la dansa.

Per poder complir els nostres objectius, i tenint en compte l’atenció especial que necessiten els més petits, les classes són reduïdes, amb pocs alumnes per classe.

L’edat més propícia per començar un entrenament seriós és al voltant dels 7-9 anys. Abans d’aquesta edat, els nens haurien d’adquirir habilitats de moviment i de coordinació en activitats apropiades per a la seva edat que podrien incloure la dansa. Així que, si tu o el teu fill voleu començar a fer classes de ball, res com començar que avui mateix.

Altres classes de dansa per a nens

Hip-hop infantil: els ritmes del carrer, el hip-hop que es balla als videoclips i la música més actual, també es poden aprendre des d’una edat molt primerenca. El hip-hop, a més de ser un estil de música i ball, també és un estil de vida en què els nens aprendran els moviments més característics d’aquesta dansa i, sobretot, valors tan importants com el respecte, la confiança i el treball en equip.

 

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.