Jazz Adults

Professor/a:

Vanessa Adrian

Jazz & Supermamis

Horari:

Quina roba he de portar?

Vestimenta Noies

  • Mallot i mitges o malles, top i malles
  • Sabatilles negres de dansa o aranyes
  • Escalfadors

Vestimenta Nois

  • Samarreta ajustada i malles
  • Sabatilles negres de dansa o aranyes

Els continguts de la dansa jazz, potencien la capacitat de manifestar els sentiments i els hàbits de constància i autoexigència. Fa servir múltiples tècniques com les del ballet clàssic, la dansa contemporània i l’expressió corporal.

La dansa jazz, és una disciplina de dansa que s’imparteix a l’SDS a partir dels 7 anys, mitjançant la qual els alumnes desenvolupen la sensibilitat, l’expressió i la interpretació a través de la dansa, amb l’objectiu d’adquirir tècnica i estil. 

Aquestes classes es distribueixen en preescalfament i elongació, alineació postural per mitjà de treballs de terra i centre, amb sèries coreogràfiques i una combinació de moviments complexos, desplaçaments, canvi de nivells i de direccions a l’espai, així com diferents dinàmiques i ritmes.

Orígens

Aquest ball es va desenvolupar a partir de la dansa escènica dels segles XIX i XX i dels balls socials tradicionals dels negres i les seves derivacions blanques de saló. A l’escenari, els artistes d’espectacles de joglaria del segle XIX van desenvolupar el claqué a partir d’una combinació de jig irlandès, ball d’esclops anglès i taloneig rítmic africà.

Classes de dansa jazz

Les classes de jazz són unes de les més populars a l’Star Dance Studio. Són absolutament magnífiques per tonificar tot el cos. Tot i que són un entrenament dur, també són increïblement gratificants.

Si no has ballat mai a la vida, i vols conèixer el món de la dansa i aprendre alguns moviments pel camí, no hi ha res de més bo que començar amb una de les nostres classes.

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.