DANCEHALL

Professor/a:

INNAHOT

Dancehall

María García

DANCEHALL FEMALE​

Horari:

Quina roba he de portar?

Les nostres classes de dancehall requereixen una vestimenta adequada. A continuació, tens un resum de tota la roba que necessites per ballar a la nostra escola. La roba especifica per a aquesta modalitat, permet la correcció corporal de l’alumne. Des de l’SDS, recomanem:

Vestimenta Noies

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives.
  • Top o samarreta, i ciclistes o malles

Vestimenta Nois

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives
clses dancehall ropa adecuada
ropa clases dancehall

Què és el Dancehall?

El dancehall és un estil de ball que interpreta les vivències i l’estil de vida de la societat jamaicana. És un gènere tradicional de música popular jamaicana que es va originar cap a finals dels anys 1970. Inicialment, el dancehall era una versió del reggae plena d’espai, a diferència de l’estil roots, que dominava l’escena musical de l’illa. A mitjans dels anys 1980, la instrumentació es va fer dominant i el so va canviar considerablement, caracteritzant-se el female dancehall (o “ragga”) per ritmes cada cop més ràpids.

Hi ha batalles de freestyle per grups o parelles, però són més conegudes les batalles especialitzades per gènere, com el Dancehall Queen Contest i el Dancehall King Contest. A l’escola, pots provar i triar el que més t’agradi, o quedar-te amb tots dos.

Quan pots començar

Si vols començar a aprendre, pots apuntar-te enviant-nos un formulari en línia i et contestarem tan aviat com ens sigui possible. Si tens algun dubte sobre els horaris, els professors, o simplement vols parlar amb un dels nostres assessors, pots posar-te en contacte amb nosaltres per WhatsApp, per correu electrònic o per telèfon.

Apunta’t a les nostres classes de dancehall

T’interessaria aprendre aquest ball? Apunta’t a les classes d’aquest estil a Star Dance Studio i comença a ballar!

L’SDS és l’única escola de Cornellà de Llobregat en la modalitat de dansa autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les nostres instal·lacions compleixen el nivell d’ensenyament i de qualitat que exigeix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per això, podem convalidar crèdits escolars en funció dels casos.

Les nostres àmplies instal·lacions d’última generació estan perfectament adaptades per a la pràctica de totes les disciplines de ball.

Tens cap pregunta sobre l’escola? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Estem encantats d’atendre’t!

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.