Hip Hop L.A

Classes de Hip Hop L.A

Professor/a:

ALEXI CAICEDO

Hip Hop L.A.

Horari:

Quina roba he de portar?

Vestimenta Noies

  • Pantalons i samarretes còmodes
  • Estil esportiu
  • Sabatilles esportives

Vestimenta Nois

  • Pantalons i samarretes còmodes estil esportiu
  • Sabatilles esportives
HIP HOP LA
clases de hip hop la
escuela y clases de hip hop LA star dance

El hip-hop LA, és una dansa urbana en què la coreografia té gran pes, i aquestes reaccionen principalment a les lletres de les cançons, encara que també pels ritmes. Aquesta sembla ser la terminologia més acceptada i coneguda pels ballarins, i encara que probablement no es va iniciar necessàriament a Los Angeles, l’estil hi va florir, concretament a través del Movement Lifestyle.

El LA style està basat en el hip-hop modern, però amb èmfasi en la interpretació. L’estil de Los Angeles es fa servir sovint en vídeos, grans espectacles i escenaris pop, i és famós per ser clar i precís, però finalment dependrà de cada coreògraf.

Arrels d’aquest estil

Per primera vegada a la història de la música, el hip-hop s’ha convertit en un corrent majoritari, que es considera ara música popular AKA pop… La veritat és que els joves són els que dicten la cultura popular, com la moda i les tendències, de manera que ara el hip-hop és on és gràcies als ells i elles.

Quan pots començar

L’edat més propícia per començar un entrenament seriós és al voltant dels 7-9 anys. Abans d’aquesta edat, els nens haurien d’adquirir habilitats de moviment i de coordinació en activitats apropiades per a la seva edat que podrien incloure la dansa. Així que, si tu o el teu fill voleu

començar a fer classes de ball, res com començar que avui mateix.

Apunta’t a les nostres classes de hip-hop LA

T’interessaria aprendre aquest ball? Apunta’t a les classes d’aquest estil a Star Dance Studio i comença a ballar!

L’SDS és l’única escola de Cornellà de Llobregat en la modalitat de dansa autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les nostres instal·lacions compleixen el nivell d’ensenyament i de qualitat que exigeix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per això, podem convalidar crèdits escolars en funció dels casos.

Les nostres àmplies instal·lacions d’última generació estan perfectament adaptades per a la pràctica de totes les disciplines de ball.

Tens cap pregunta sobre l’escola? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Estem encantats d’atendre’t!

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.