Acrobàcies

Professor/a:

MARIA ANTONIA

Acrobàcies

Horari:

Quina roba he de portar?

Vestimenta Noies

  • Mallot i mitges o leggins, top i leggins.
  • Cabell recollit

Vestimenta Nois

  • Samarreta ajustada i malles.

Classes de Acrobàcies

S’anomena dansa acrobàtica als exercicis i les cabrioles (volteretes o cabrioles) que realitzen els acròbates.

Un acròbata, per altra banda, és un artista que desenvolupa una rutina on mostra diferents habilitats vinculades a l’equilibri, la força, la concentració i la capacitat de salt.

Es pot dir que les acrobàcies són una combinació entre art i esport. Per això, prenent la definició anterior, l’acrobàcia és una activitat esportiva i també un art escènica que implica equilibri, agilitat i coordinació.

A SDS hem volgut afegir aquesta disciplina per poder adaptar les acrobàcies a la dansa i així augmentar els recursos de l’alumnat.

Una característica que defineix aquest tipus de dansa és la suavitat i gràcia de les transicions entre la dansa i els moviments acrobàtics. A més, una dansa ha de tenir un percentatge significatiu de moviment de dansa, pel que fa al contingut acrobàtic, perquè sigui categoritzada com a acro. Per exemple, un exercici de gimnàstica a terra no es considera acro perquè té poc o cap moviment de dansa respecte al seu contingut acrobàtic, i també perquè no té transicions suaus entre la dansa i els moviments gimnàstics.

Moviments Acrobàcia

Els moviments de la dansa acrobàtica es basen en els estils de ballet, jazz, dansa lírica i dansa moderna.

Els moviments no es limiten a aquests estils de dansa, però l’absència total d’aquests estils sol fer que una dansa es classifiqui com a diferent de l’acro.

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.