Comercial Dance

Comercial Dance

Professor/a:

Saul Chivi

Comercial Dance

GHISLAINE

Ainhoa Ortiz

Comercial & Hip Hop Infantil & Funky & Sexy Style

Horari:

Quina roba he de portar?

Les nostres classes de dansa comercial requereixen una vestimenta adequada. A continuació, tens un resum de tota la roba que necessites per practicar commercial dance a la nostra escola. La roba especifica per a aquesta disciplina permet la correcció corporal de l’alumne. Des de l’SDS recomanem:

Vestimenta Noies

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives
  • Top o samarreta, i ciclistes o malles

Vestimenta Nois

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives

Comercial Dance

Més que un estil de dansa, podem dir que es tracta d’un concepte que ha nascut i ha evolucionat vinculat a la indústria musical i les seves necessitats de fer videoclips. Britney Spears, Justin Timberlake, Destiny’s Child, són alguns exemples de fama internacional als quals ens podem referir quan parlem de commercial dance.

El ball comercial és un estil de ball superdivertit d’aprendre, molt alegre i entretingut. Aquestes classes són una excel·lent manera de mantenir-se en forma i augmentar la confiança en un mateix mentre es diverteix!

Orígens del commercial dance

El ball comercial, o comercial dance, es refereix als estils de coreografia produïts per a les estrelles del pop que solen promocionar-se per temes comercials a través de la televisió i els vídeos, i es podria descriure com una barreja de qualsevol estil de ball en què es fa èmfasi en l’actitud dels protagonistes.

Apunta’t a les nostres classes

T’interessaria aprendre aquest ball? Apunta’t a les classes de comercial a l’Star Dance Studio i comença a ballar!

A l’estil de dansa comercial es treballen diversos moviments de hip-hop, jazz, estil modern, dancehall i molts altres. També és un estil que es recicla sense parar, que s’adapta a les modes i els patrons del moment.

Una peculiaritat del ball comercial infantil de Barcelona és que es distingeix per la potència i l’energia que despleguen els intèrprets a la pista. Així, els nens gaudiran escoltant la música i caminant a cada pas amb potència, la qual cosa es tradueix en una coreografia molt original i divertida.

L’SDS és l’única escola de Cornellà de Llobregat en la modalitat de dansa autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Les nostres instal·lacions compleixen el nivell d’ensenyament i de qualitat que exigeix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per això, podem convalidar crèdits escolars en funció dels casos.

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.