Classes New Style

Professor/a:

David Burgués

New Style &
Hip Hop Premium

Horari:

Quina roba he de portar?

Vestimenta Noies

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives.
  • Top o samarreta, i ciclistes o malles

Vestimenta Nois

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives
ropa new style star dance studio
clases new style en star dance studio vestimenta adecuada
ropa new style baile

Classes de new style a l’Star Dance

El terme new style va sorgir als noranta durant una campanya comercial. El ball engloba tots els estils dels setanta que van passar a ser urbans. Alguns exemples són balls com el popping o el locking.

Per això, té un toc original en funció del ballarí que el desenvolupa.

Orígens

La indústria de la dansa va respondre al ball hip-hop creant una versió comercial d’aquest. Aquesta coreografia urbana o hip-hop d’estudi, és el tipus de dansa hip-hop que es veu als vídeos musicals i concerts de rap, R&B i pop.

Qualsevol ball que s’assembli al hip-hop, però que no hagi sorgit dels carrers i no sigui de naturalesa improvisada, no és una veritable forma de dansa hip-hop.

El terme “nou estil” va ser creat per ballarins de fora dels Estats Units. Segons Moncell Durden, professor adjunt de la Universitat de Drexel i director de la pel·lícula History and Concept of Hip-Hop Dance (Història i concepte del ball hip-hop), el documental de dansa Wreckin Shop: Live From Brooklyn del 1992 va influir molt en els ballarins de hip-hop de França i el Japó.

Van batejar amb el nom de new style el ball social (ball de festa) que van veure, que era l’abreviatura de New York Style.

Apunta’t a les nostres classes.

T’interessaria aprendre aquest ball? Apunta’t a les classes de new style a l’Star Dance Studio i comença a ballar! L’SDS és l’única escola de Cornellà de Llobregat en la modalitat de dansa autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Les nostres instal·lacions compleixen el nivell d’ensenyament i de qualitat que exigeix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per això, podem convalidar crèdits escolars en funció dels casos.

Les nostres àmplies instal·lacions d’última generació estan perfectament adaptades per a la pràctica de totes les disciplines de ball.

 

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.