Classes Dansa Jazz

Professor/a:

Vanessa Adrian

Jazz & Supermamis

Andrea Fernandez

Jazz

Mar Gómez

Jazz & StreTching

Jazz, Contemporáneo & flexibility, Turns & Jumps

Jazz, Contemporáneo & flexibility, Turns & Jumps

Horari:

Quina roba he de portar?

Per a aquesta classe de ball, des de l’Star Dance Studio recomanem portar roba còmoda que et deixi fer tots els moviments amb total llibertat.

Vestimenta Noies

  • Mallot i mitges o malles, top i malles
  • Sabatilles negres de dansa o aranyes i escalfadors
  • Cabell recollit

Vestimenta Nois

  • Samarreta ajustada i malles
  • Sabatilles negres de dansa o aranyes
ropa para las clases de danza jass
ropa para las clases danza jazz
danza jazz

Dansa jazz

Els continguts de la dansa jazz, potencien la capacitat de manifestar els sentiments i els hàbits de constància i autoexigència. Fa servir múltiples tècniques com les del ballet clàssic, la dansa contemporània i l’expressió corporal.

Coneix millor les nostres classes de dansa jazz

La dansa jazz, és una disciplina de dansa que s’imparteix a l’SDS a partir dels 7 anys, mitjançant la qual els alumnes desenvolupen la sensibilitat, l’expressió i la interpretació a través de la dansa, amb l’objectiu d’adquirir tècnica i estil.

Aquestes classes es distribueixen en preescalfament i elongació, alineació postural per mitjà de treballs de terra i centre, amb sèries coreogràfiques amb combinació de moviments complexos, desplaçaments, canvi de nivells i de direccions a l’espai, així com diferents dinàmiques i ritmes.

Orígens

Aquest ball es va desenvolupar a partir de la dansa escènica dels segles XIX i XX i dels balls socials tradicionals dels negres i les seves derivacions blanques de saló. A l’escenari, els artistes d’espectacles de joglaria del segle XIX van desenvolupar el claqué a partir d’una combinació de jig irlandès, ball d’esclops anglès i taloneig rítmic africà.

Classes de dansa jazz

Les classes de jazz són unes de les més populars a l’Star Dance Studio. Són absolutament magnífiques per tonificar tot el cos. Tot i que són un entrenament dur, també són increïblement gratificants.

Si no has ballat mai a la vida, i vols conèixer el món de la dansa i aprendre alguns moviments pel camí, no hi ha res de més bo que començar amb una de les nostres classes.

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.