Esdeveniments

Els alumnes de l’SDS, poden participar en diversos esdeveniments, sempre de manera voluntària i perquè l’alumne i els seus familiars gaudeixin de la dansa.

Els esdeveniments de caràcter fix anual són:

Festival d'hivern

Anualment, i coincidint amb les festes nadalenques, l’SDS organitza el Festival d’hivern. Amb aquest festival, l’escola busca que, a més de ser una trobada perquè els alumnes puguin ensenyar als familiars allò que han après fins ara, sigui un moment únic per a tota l’escola, en què els alumnes de diferents nivells i disciplines es puguin conèixer, compartir i gaudir del que més els agrada, que no altra cosa que ballar.

Carnestoltes

L’SDS participa cada any en la Rúa de Carnaval de Cornellà de Llobregat amb els seus alumnes i familiars. La preparació de la coreografia de la comparsa, així com la construcció de la carrossa, ens regala moments inoblidables de diversió i entreteniment.

Gala SDS d’estiu

Trobada anual amb què tanquem el curs. Coincideix amb el darrer cap de setmana de juny, de manera que els alumnes s’acomiaden dels seus companys fins al curs lectiu següent. Celebrem la gala en un teatre, sota una temàtica conjunta i cada disciplina ens ensenya allò que s’ha après al llarg del curs.

Galeria d'imatges

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.