K POP Dance

Professor/a:

Laura Sánchez

K-Pop

Sendy

K-Pop

Horari:

Quina roba he de portar?

Vestimenta Noies

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives
  • Top o samarreta, i ciclistes o malles

Vestimenta Nois

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives
ropa new style star dance studio
clases new style en star dance studio vestimenta adecuada
ropa new style baile

K Pop dance

K-POP o K Pop Dance, abreujament de Korean popular music en anglès o música popular coreana en català. És un gènere musical que inclou diversos estils i que es refereix específicament a la música popular de Corea del Sud.

Les cançons dels artistes estan convencionalment acompanyades per una coreografia, que difereixen d’un grup a un altre, però la majoria dels grups són ideals per ballar. Les diferents cultures influeixen molt en els balls K-pop perquè els coreògrafs de diferents grups a vegades no són coreans. A continuació, us deixem un vídeo del grup de la nostra professora:

Quan pots començar?

Si vols començar a aprendre ara mateix, pots apuntar-te enviant-nos un formulari en línia i et contestarem tan aviat com ens sigui possible. Si tens algun dubte sobre els horaris, els professors, o simplement vols parlar amb un dels nostres assessors, pots posar-te en contacte amb nosaltres per WhatsApp, per correu electrònic o per telèfon.

Apunta’t a les nostres classes de K Pop Dance

T’interessaria aprendre aquest ball? Apunta’t a les classes d’aquest estil a Star Dance Studio i comença a ballar!

L’SDS és l’única escola de Cornellà de Llobregat en la modalitat de dansa autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les nostres instal·lacions compleixen el nivell d’ensenyament i de qualitat que exigeix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per això, podem convalidar crèdits escolars en funció dels casos.

Les nostres àmplies instal·lacions d’última generació estan perfectament adaptades per a la pràctica de totes les disciplines de ball.

Tens cap pregunta sobre l’escola? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Estem encantats d’atendre’t!

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.