Classes de Hip Hop per a Nens

Professor/a:

MARIO SABORIDO

Comercial & Hip Hop Infantil & Funky & Sexy Style

Horari:

Quina roba he de portar?

Vestimenta Noies

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu
  • Sabatilles esportives

Vestimenta Nois

  • Pantalons i samarretes còmodes, estil esportiu.
  • Sabatilles esportives
HIP HOP LA

Hip-hop per a nens

El hip-hop per a nens, és una disciplina pensada per als més petits i adreçada a nens i nenes de 3 a 6 anys.

L’objectiu de les classes de hip-hop per a nens, és propiciar a través de la psicomotricitat, de la creativitat i de la música, un primer acostament a la dansa urbana en un ambient lúdic i creatiu.

Amb el programa plantejat per al curs, busquem que els nens facin un treball gradual i progressiu de manera que coneguin el seu propi cos i les seves possibilitats de moviment, aconseguint a poc a poc que els més petits descobreixin un nou canal d’expressió, prenguin consciència del seu cos. El resultat d’això el traslladen després amb l’ajut del docent, cap a moviments propis de la dansa urbana.

Per poder complir els nostres objectius i tenint en compte l’atenció especial que els més petits necessiten, reduïm les classes de hip-hop per a nens a un nombre menor d’alumnes per classe

Quan pots començar

L’edat més propícia per començar un entrenament seriós és al voltant dels 7-9 anys. Abans d’aquesta edat, els nens haurien d’adquirir habilitats de moviment i de coordinació en activitats apropiades per a la seva edat que podrien incloure la dansa. Així que, si tu o el teu fill voleu començar a fer classes de ball, res com començar que avui mateix.

Apunta’t a les nostres classes de hip-hop per a nens

T’interessaria aprendre aquest ball? Apunta’t a les classes d’aquest estil a Star Dance Studio i comença a ballar!

L’SDS és l’única escola de Cornellà de Llobregat en la modalitat de dansa autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les nostres instal·lacions compleixen el nivell d’ensenyament i de qualitat que exigeix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per això, podem convalidar crèdits escolars en funció dels casos.

Les nostres àmplies instal·lacions d’última generació estan perfectament adaptades per a la pràctica de totes les disciplines de ball.

Tens cap pregunta sobre l’escola? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Estem encantats d’atendre’t!

¡Únete a la família SDS!

Rellena el siguiente formulario y te mandaremos toda la documentación necesaria para la inscripción.